Benvinguts al meu blog!

Aquest blog em servirà per a reflectir reflexions, preguntes, crítiques...sobre l'assignatura d'alfabetització digital. Aquesta assignatura la realitzo a la ub.

jueves, 27 de octubre de 2011

27-10-2011

Avui, amb l'Àngels, hem treballat el contorn de la imatge d’una titella. Ho hem fet, tot ajustant i canviant la lluminositat i el color de la mateixa imatge, a partir del programa del photoshop , observant els canvis que es van produint en funció de les actuacions que fem.

Hem aprés que en les primeres imatges, utilitzant el nivell i les corbes, podíem modificar el seus colors i la lluminositat de la imatge , tot ajustant al color que nosaltres creiem mes adequat.

Una de les conclusions que hem assolit és que en el moment que variem el color i la lluminositat de la imatge , hi una variació del format a l’hora de guardar la imatge.

També hem aprés a utilitzar una funció que pràcticament desconeixíem, el mode “indexado” amb la qual hem observat els colors que més predominaven en la imatge, i ens hem assabentat que la amplitud màxima de la gama de colors que pot arribar a avarca una imatge es de 256 colors , encara que nosaltres a la nostre pràctica només hem utilitzat 3 colors( lila, el groc i el blau).

Aquesta tasca , m’ha servit per conèixer el funcionament del photoshop, un programa que potser utilitzarem a l’educació infantil o a nivell personal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario