Benvinguts al meu blog!

Aquest blog em servirà per a reflectir reflexions, preguntes, crítiques...sobre l'assignatura d'alfabetització digital. Aquesta assignatura la realitzo a la ub.

martes, 25 de octubre de 2011

25 octubre 2011

En la conferència de Francesc Busquests, el creador del programa J-Clic, vam aprendre que aquest programa, es una eina que serveix per crear i preparar activitats educatives multimèdia. Aquestes es basen en associacions, relacions i diferents activitats de text ( omplir, marcar,  sopes de lletres, mots encreuats...). Vam rebre una informació teòrica i avui amb l’Eduard la hem pogut posar amb pràctica.
Hem utilitzat un area del programa JClic anomenada Jclic Autor, una eina de creació d’activitats mediateca,  on hem dissenyat el material de les activitats. Jclic Autor és l’origen on es pot jugar amb els colors, les caselles, tipus de lletra, els sons, les formes...
El fet de saber utilitzar aquest recurs, ens ajudarà a crear activitats creatives i interactives , que aplicades com un material i  no com un recurs didàctic , afavoriran captar l’atenció de l’infant i que l’aprenentatge tingui sentit i sigui més significatiu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario