Benvinguts al meu blog!

Aquest blog em servirà per a reflectir reflexions, preguntes, crítiques...sobre l'assignatura d'alfabetització digital. Aquesta assignatura la realitzo a la ub.

martes, 25 de octubre de 2011

20 octubre 2011

En aquesta sessió hem aprés a treballar a partir de diferents elements que jo desconeixia totalment.  Les activitats realitzades avui a l’aula anaven dirigides al disseny i la modulació de les fotografies tant pel que fa el color, el tamany i la forma. El treball realitzat a l’aula ens ha servit per aprendre que com a observadors les fotografies tenen diferents perspectives i elements que les composen.
Avui hem pogut veure aquesta diferència treballant amb fotografies a partir de 2 programes el paint i el photoshop , que ens han ajudat a plasmar i treballar  de forma més idònia el contorn d’una fotografia per poder mostrar la plantilla més adequada.
He aprés que la modificació dels atributs de la fotografia, la modificació de les seves dimensions i el numero de píxels amb els quals la guardes, modifica totalment el contorn, color,la llum i el pes  de la imatge.
El fet d’augmentar el número de píxels modifica el pes a un pes superior en la fotografia i en canvi la reducció d’aquets comporta un descens del pes. Modificar els atributs feia que la profunditat del color es modifiqués i llavors, disminuïa el color i el pes de la imatge.

No hay comentarios:

Publicar un comentario