Benvinguts al meu blog!

Aquest blog em servirà per a reflectir reflexions, preguntes, crítiques...sobre l'assignatura d'alfabetització digital. Aquesta assignatura la realitzo a la ub.

jueves, 13 de octubre de 2011

13 octubre 2011

Avui  he aprés a entendre la importància del disseny gràfic per reproduir  fenòmens visuals de qualitat, a partir de la millora de  la imatge,  a través de la forma, el color, la estructura de les imatges,el pes, la resolució i tenint en compte els formats dels arxius a l’hora de guardar la imatge.
 Gràcies a aquesta classificació, he aprés a posar nom a totes les accions que nosaltres realitzem de forma instantània i gairebé inconscient, però que desconeixia la denominació dels passos duts a terme. Potser coneixíem els elements , però no les qualitats i la utilitat de cadascun d’ells.
Aquesta sessió crec que ens servirà perquè de manera progressiva aprenguem a escollir els programes a utilitzar per dur a terme un procés , de tal manera que augmentem el nostre coneixement per tenir la capacitat de millorar la qualitat de les imatges o dels arxius amb els que treballem. Amb la finalitat d’aconseguir que qualsevol arxiu o imatge es mantingui en les mateixes condicions que la primera vegada que l’has guardat, sense desfavorir la imatge, sense que surti pixelada i sense generar una deformació del color de la imatge.
 I finalment, he aprés que no tothom tenim la mateixa  percepció davant una imatge, ja que la nostre retina  te unes percepcions individuals sobre una imatge que no son los mateixes per tothom, i per tant no tothom capta la mateixa tonalitat dels colors. I com que el color defineix la forma i el contorn dels objectes la nostre percepció també varia. El color aporta diferents significats i per tant ens transmet informació i ens estimula a poder reconèixer un component que es vol representar, identificar o senyalitzar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario