Benvinguts al meu blog!

Aquest blog em servirà per a reflectir reflexions, preguntes, crítiques...sobre l'assignatura d'alfabetització digital. Aquesta assignatura la realitzo a la ub.

jueves, 3 de noviembre de 2011

03-11-2011


En la sessió d’avui hem aprés a crear entorns virtuals d'ensenyament i aprenentatge. Un mecanisme informàtic que pel que he entès per una banda, permet la interacció entre professor - alumne i el seguiment d’aquest. I per altre banda, afavoreix tant en l’alumne com en el mestre el poder analitzar, col·laborar, compartir, construir i generar aprenentatge.

El fet de crear entorns com el moodle i conèixer el seu funcionament ens ajudarà en la nostre pràctica diària com a mestres , ja que assignar als alumnes a un grup per dur a terme el seu seguiment es un pràctica comuna i per tant serà el nostre mitjà de treball en un futur pròxim.

Aquest programa, pel que hem pogut posar en pràctica, ens permetrà gestionar als alumnes de diverses formes a través de activitats individuals, activitats en grup, calendaris, qualificacions, i altres seguiments.



Penso que es un bon mecanisme per aconseguir una avaluació continua dels alumnes ja que el que destaca d’aquest programa es que es pot dur a terme un seguiment del seu desenvolupament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario