Benvinguts al meu blog!

Aquest blog em servirà per a reflectir reflexions, preguntes, crítiques...sobre l'assignatura d'alfabetització digital. Aquesta assignatura la realitzo a la ub.

martes, 8 de noviembre de 2011

8 Novembre 2011

Avui, hem après a treballar amb diferents programes que desconeixia completament. La tasca d’avui consistia en realitzar un treball cooperatiu mantenint una interacció a través de programes Eva com són el Picassa i el Google Docs.
Peso que el fet de treballar de forma col·laborativa i poder introduir i observar,  tant informació plantejada per nosaltres,  com informació dels altres , ena ajudarà en un futur en la nostre professió ja que haurem de dur a terme constantment una recerca continua i per tant es imprescindible per poder obrir la nostre ment i conèixer ,més del nostre entorn, el fet de comunicar-nos i rebre i aportar informació.
El Google Docs, es un programa que ja havia fet servir com a mètode de treball cooperatiu, penso que es molt útil per fer treball en grup i traspassar coneixements. Però avui he aprés que hi ha més formes d’utilitzar el Google Apps, ja que he estat investigant i he pogut introduir fotografies per completar un conte cooperatiu.
Penso que es molt important el fet de començar a manipular i crear documents compartits i també el fet de poder ajuntar fotografies, ja que en la nostre tasca com a educadors , haurem de comunicar-nos amb altres professionals, amb les famílies i el fet d’aplicar fotografies ens ajudarà en el seguiment dels infants.


No hay comentarios:

Publicar un comentario