Benvinguts al meu blog!

Aquest blog em servirà per a reflectir reflexions, preguntes, crítiques...sobre l'assignatura d'alfabetització digital. Aquesta assignatura la realitzo a la ub.

jueves, 29 de septiembre de 2011

Dijous 29 de setembre

En la sessió de avui,  he aprés que hi ha diferents punts o perspectives d’observació per un mateix objecte del nostre entorn. Gràcies a la presentació del conte , he pogut observar que cadascú tenim una perspectiva de l’entorn i que tothom no tenim la mateixa visió del món que ens envolta.  A la sessió d’avui , he aprés analitzar diferents tipus de fotografies i a conèixer diferents variants entorn els plans i els angles,  aprenent que des de el punt de vista en que mires una fotografia la imatge pot variar.
Els diferents plans i angles emfatitzen o  reflecteixen un punt de vista ressaltant una aspectes importants dels objectes o subjectes o uns altres.   A la sessió d’avui,  hem aprés els diferents tipus de plans que ens ajuden a recalcar millor un element o un altre, es a dir, segons el pla que utilitzem podem observar millor l’entorn, es pot apreciar millor la acció, o observar amb claredat l’expressió o faccions del rostre.
Un dubte que hem plantejo és amb quin pretext o quines activitats dissenyaríem  per  utilitzar amb els infants la metodologia d’observació dels diferents plans o angles a la realitat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario